Cautare

57491 de rezultate pentru "caciuli balna astrahan pentru ciobani" (4.99 secunde)
Victor Ponta a castigat alegerile pentru sefia PSD.
Grupurile de producatori sunt organizatii economice care se constituie si functioneaza la initiativa libera a producatorilor agricoli pentru valorificarea anumitor categorii de produse (cereale si plante tehnice, plante medicinale si aromatice, culturi specializate - tutun, hamei, legume si cartofi, fructe, struguri de vin, ciuperci de cultura, flori si plante ornamentale).
Termocentralele Turceni, Rovinari si Craiova trebuie sa faca in urmatorii ani investitii de mediu de aproape 1,7 miliarde de euro pentru a se ridica la standardele UE.
In domeniul impozitului pe venit, o alta modificare vizeaza amanarea pana in 2009 a includerii in sfera veniturilor impozabile a sumelor provenite din vanzarea produselor agricole obtinute dupa recoltare, in stare naturala, de pe terenurile agricole proprietate privata sau luate in arenda, catre unitati specializate pentru colectare si unitati de procesare industriala.
Un sfert din firme retin pe state de la angajati banii pentru plata asigurarilor de sanatate, dar nu îi vireaza catre stat.
Totusi achizitiile anapoda facute de comunitatile locale continua nestingherit, iar Guvernul continua sa le alimenteze cu bani pentru a le "echilibra". ... Totusi achizitiile anapoda facute de comunitatile locale continua nestingherit, iar Guvernul continua sa le alimenteze cu bani pentru a le "echilibra".
Prima solutie completa de transmisie a datelor video prin LTE Noua solutie completa pentru transmisie via LTE va revolutiona transferul de date mobile si va satisface cererea in crestere pentru servicii TV oriunde.
Gala este o reunine a valorilor din toate domeniile si in fiecare an, aminteste de gloria oamenilor de suflet si de intelectualitatea Romaniei, aduce in atentia publicului personalitati marcante, care au impresionat publicul din punct de vedere profesional, celebritati inzestrate cu talent, ambitie, vointa si perseverenta, care au lasat in urma momente unice pentru public.
BERBEC Discuti cu familia despre noi investitii casnice, pentru ca pui mare accent pe frumusetea si confortul mediului in care traiesti.
HotNews.ro De cati bani are nevoie o familie din Romania pentru un trai decent - studiu (Autor:
- De cand ai pasiunea pentru hainele vintage? - Pasiunea pentru vintage o am de cinci - sase ani.
Nu trebuie sa lasam acest lucru pentru perioada de dupa 40 de ani deoarece poate sa fie prea tarziu. ... - Intotdeauna recomand sa folosim acasa mastile de curatare si de hidratare home made pentru ca sunt practice si mult mai sanatoase.
Mentinerea unui Parlament bicameral, sanctionarea migratorilor cu pierderea mandatului, intarirea controlului parlamentar asupa Guvernului, limitarea atributiilor presedintelui si votul obligatoriu sunt doar cateva din modificarile pe care partidele de opozitie (PSD si PNL) dar si UDMR le propun pentru modificarea Constitutiei.
Pentru ca punctul cu 45% din pensie, daca s-ar fi votat, presupunand ca vine PSD la putere in 2012, Victor Ponta avea o problema: ... "Dragi bugetari, trebuie sa va taiem 25% din salariu" - pentru ca, repet, sunt oameni cu salarii de 600 de lei, la inceput de drum;
Pentru a creste suprafata padurilor, trebuie sa profitam la maximum de actualul program guvernamental de impaduriri.
Evenimentul se anunta de o importanta majora pentru partidul de guvernamant, aflat intr-o cadere masiva in sondaje. ... Prima zi - cea de sambata - se anunta cruciala pentru viitorul PDL nu doar la conducerea Romaniei, ci si pe scena politica a tarii.
Craiova pierde toti banii pe care guvernul anterior i-a acordat pentru repararea drumurilor, din cauza consilierilor PSD, PNL si UNPR, care au facut tot posibilul sa nu-si dea votul pentru primirea acestei sume.
Partidele isi pregatesc candidatii pentru europarlamentare.
Victor Ponta, premierul Romaniei si presedintele PSD, a sustinut un discurs la prezentarea Raportului privind activitatea desfasurata de Ministerul Apararii Nationale pe anul 2014 si a principalelor obiective pentru anul 2015.
Dintr-un articol, aflam motivul pentru care a fost aleasa ziua de 30 Decembrie pentru a ramane consemnata in istorie ca ziua cand tara s-a declarat republica, in urma abdicarii regelui.
google-analytics.com